Ihonet on Ihoakatemian verkkokauppa, joka palvelee ihonhoitotuotteissa sekä ammattilaisia että kuluttajia.

Yhteystiedot

Erottajankatu 1-3, 00130 Helsinki Toimisto avoinna ma-pe 9-17 +358 010 616 8981 asiakaspalvelu@ihonet.fi
Tilaa uutiskirje

  Ilmainen toimitus yli 200€ kotimaan tilauksiin

  Image Alt
    /  Uutiset   /  Räätälöi itsellesi tehokas ihonhoitorutiini kotiin!

  Räätälöi itsellesi tehokas ihonhoitorutiini kotiin!

  Räätälöi itsellesi tehokas ihonhoitorutiini kotiin!

  Ihana ja tehokas kasvohoito onnistuu Filorgan tuotteilla myös kotona. Ohessa yksi esimerkki kotona tehtävästä kasvohoidosta.

  • Aloita kasvohoito poistamalla meikki ja silmämeikki Foam Cleanser puhdistusvaahdolla. Vedenkestävän meikin poistoon käytä Optim Eyes Lotion meikinpoistoainetta. Viimeistele puhdistus Micellar Solution puhdistavalla kasvovedellä. Mikäli käytät vain kevyttä meikkiä, ihon puhdistukseen riittää Micellar Solution yksinään. Kaikki puhdistustuotteet löydät täältä.
  • Seuraavaksi uudista ja virkistä ihoa hellävaraisella kuorinnalla. Kokeile hellävaraista Scrub & Mask ihoa samanaikaisesti uudistavaa ja ravitsevaa kuorintanaamiota.
   Mikäli haluat ihosta erityisen tasaisen ja kuulaan ja olet käyttänyt kuorintoja jo aikaisemmin, käytä suosittua Oxygen Peel kuorintanestettä. Yöksi voit käyttää myös kevyesti ihoa uudistavaa Sleep & Peel yövoidetta. Aloita kuoriva yövoide 2-3 kertaa viikossa ja mikäli iho sietää kuorintavoidetta hyvin, voit käyttää tuotetta yövoiteena joka päivä.
  • Erityisen hyvän kasvohoidon saat, kun käytät kuorinnan jälkeen syväkosteuttavaa Hydra Filler Mask tai kiinteyttävää Time Filler Mask naamiota. Naamion mukana on runsaasti seerumia, jota voit käyttää myös kaulan ja dekolteen alueella. Anna naamion vaikuttaa 15 minuuttia, älä pese!
  • Valitse itsellesi sopiva silmänympärysvoide, esimerkiksi Optim Eyes tai jos juonteita on enemmän, Time Filler Eyes.
  • Valitse iltsellesi tehoseerumi, esimerkiksi Time Zero tai NCEF Intensive.
  • Valitse itsellesi sopiva päivävoide, kosteuttava Hydra Filler tai kiinteyttävä Time Filler.
  • Viimeistele kasvohoito ihon sävyä tasoittavalla ja pieniä virheitä peittävällä Flash Nude Fluid sävyttävällä voiteella. Mikäli virheetön lopputulos on erityisen tärkeätä, voit edeltävästi (ennen Flash Nude värivoidetta) käyttää pohjustustuotteena Time Flash tai Pore Express praimeria. Täydellisen lopputuloksen saat lisäämällä Flash Nude Fluid voiteen päälle Flash Nude Powder väritöntä ohutta puuteria.
  • Aurinkolta suojaukseen käytä meikin päällä vedenkestävää UV Bronze sarjan SPF50 aurinkosumutetta UV Bronze Mist.
  • Huulet hoitaa Nutri Filler Lips, ripsiä ja kulmakarvoja vahvistaa Optim Eye Lashes & Brows.
  X