Ihonet on Ihoakatemian verkkokauppa, joka palvelee ihonhoitotuotteissa sekä ammattilaisia että kuluttajia.

Yhteystiedot

Erottajankatu 1-3, 00130 Helsinki Toimisto avoinna ma-pe 9-17 +358 010 616 8981 asiakaspalvelu@ihonet.fi
Tilaa uutiskirje

  Ilmainen toimitus yli 200€ kotimaan tilauksiin

  Image Alt
    /    /  Lahjapakkaukset  /  2019 Coffret Anti-Wrinkle

  Tuotteet

  2019 Coffret Anti-Wrinkle

  65,00 

  Tuotetunnus (SKU): 1C1006 Osasto:

  Kuvaus

  Filorgan klassikkotuotteet ikääntymisen merkkejä vastaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Sisältää täysikokoisen Time Filler -päivävoiteen (50 ml) sekä lahjakokoisen Sleep & Peel- yövoiteen (30 ml).
  • Time Filler on kosteuttava, ryppyjä ja juonteita tehokkaasti madaltava hoitovoide väsyneelle, kuivalle ja veltostuneelle iholle. Auttaa ylläpitämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Ehkäisee myös uusien juonteiden muodostumista. Vaikuttavina aineina ryppyjä madaltava botuliininkaltainen SynAke®-peptidi ja Matrixyl-peptidi, hyaluronihappo, NCTF®- yhdistelmä, E-vitamiini ja retinolin kaltainen aktiiviaine.
  • Sleep & Peel on ihoa kuoriva ja kirkastava yövoide. Uudistaa, pehmentää ja tasoittaa ihoa, supistaa huokosia ja aktivoi solujen toimintaa. Käytetään iltaisin ihon tarpeiden mukaan kuurina tai jatkuvasti, herkälle iholle hoidon aloitus 2-3 kertaa viikossa. Vaikuttavina aineina NCEF- ja hyaluronihappoyhdistelmä, kuuden hedelmähapon yhdistelmä, ruskolevä, alfa-arbutiini ja Matrikin-peptidit.

  X